K l o o s t e r m o s t e r d
  
ambachtelijk gemaakt van biologisch mosterdzaad, kruiden en specerijen
 


 


 

 

 

 


De geschiedenis van onze kloostermosterd heeft haar oorsprong in onze huisgemaakte mosterd.

Mensen die er mee in contact kwamen vroegen of ze deze lekkere en pittige mosterd konden kopen.
Vervolgens zijn we grotere hoeveelheden gaan maken en hebben deze in onze kloosterwinkel aangeboden.

Momenteel is de verkoop in stijgende lijn en proberen we de productie bij te houden.

Deze kloostermosterd wordt ambachtelijk gemaakt met biologisch mosterdgraan,
kruiden en specerijen, wijnazijn, peper en zout.
De kloostermosterd wordt grof gemalen
en er worden geen toevoegingen van kleur of smaakstoffen gebruikt.

 


 

M O N A S T E R I U M
Cauwerburg 129
9140 Temse

info@goedeherder.be

Monasterium   03 / 711 19 06

Secretariaat   0475/ 46 84 74 - broeder Johan

U kan ons telefonisch bereiken tijdens volgende uren:

van 8u30 tot 11u30
van 14u tot 17u30
van 19u tot 20u

dank je wel om onze stille tijden & gebedstijden te respecteren

HOME